Centre for Human-Computer Interaction Design
  1. Visit us
  2. People
  3. Research
  4. PhD topics
  5. Teaching
  6. UX consultancy
  7. Seminars
  1. Workshop Programme
Human-Computer Interaction Design

Workshop Programme

For guidance only (subject to change)

Date: Sunday 6th May 2012

9:00 - Welcome and Introduction (30 minutes)

9:30 - Problem presentations (60 minutes): Short presentations (20 minutes each) by problem presenters

Johan Criel (slides)

Allan Cypher (slides)

Phillippe Palanque (slides)

10:30 - Break (30 minutes)

11:00 - 'State of the art' presentations (90 minutes): Presentations summarizing workshop contributions and related work around three broad themes (30 minutes each)

End users' understanding and control of intelligent systems (Todd Kulesza slides)

AI, trust, and awareness (Anthony Jameson slides)(Henriette Cramer slides)

End users' place in the system's lifecycle (Rebecca Fiebrink slides)

12:30 - Lunch (90 minutes)

14:00 - Problem-Solution Brainstorming (120 minutes): Interactive sessions discussing potential solutions/approaches for problems presented earlier (40 minutes per round)

16:00 - Break (30 minutes)

16:30 Closing Discussions (60 minutes): Follow-up actions including poster production

17:30 End